Een merk onafhankelijk lease advies biedt verschillende voordelen. Dit zijn er vijf op een rij!

  • Onafhankelijk advies: Byndle is niet gebonden aan een specifiek merk, waardoor we objectief advies kunnen geven dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en budget.
  • Meer te financieren: Omdat we met meerdere merken en leasebanken samenwerken, heb je toegang tot een breder scala aan mobiele devices, leaseopties en mogelijkheden om aanverwante diensten mee te financieren.
  • Kostenbesparing: Hoewel we niet altijd de laagste prijs hebben, vertellen we je wel exact waarvoor je betaalt, zodat je een helder beeld hebt van alle kosten en voorwaarden. Over de gebruikscyclus betaal je per saldo dan toch vaak minder.
  • Transparantie: We helpen je de kleine lettertjes in contracten te begrijpen en zorgen ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. We leggen je uit wat jouw opties en verplichtingen zijn als het initiële contract eindigt.
  • Flexibiliteit: Byndle helpt je bij het vinden van leasecontracten die beter passen bij jouw specifieke situatie. Dit omvat flexibele looptijden, wendbaarheid in het aanpassen van je contract, een multi-brand aanpak en opties om mobiele devices gedeeltelijk of gefaseerd te vervangen.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw klant.