Mijn reis in de IT wereld heeft me van HP naar Byndle gebracht. Wat mij het meeste aanspreekt bij Byndle? De kortere lijnen, snelle besluitvorming en de mogelijkheid om partners met alle merken te ondersteunen.

Na jarenlang als zelfstandig ondernemer in Nederland gewerkt te hebben besloot ik om in 2013 te emigreren naar het veel zonniger Barcelona.

Ik ben daar begonnen bij HP Inc (alhoewel het toen nog 1 HP bedrijf was) als Partner Business Manager voor de Silver en Gold partners. Daar kwam later een rol bij als mentor/ team lead. Toen HP Inc besloot de werkzaamheden terug naar Nederland te verplaatsen ben ik bij HPE Financial Services BeNeLux begonnen.

Hier heb ik al snel een functie als Field Accountmanager gekregen hetgeen betekende dat ik vrijwel elke maand in de BeNeLux partners en klanten bezocht.

Sinds kort werk ik nu, eveneens vanuit Barcelona, voor Byndle. Wat mij het meeste aanspreekt zijn de kortere lijnen (heel veel korter) waardoor er zeer snel beslissingen kunnen worden genomen. Bovendien is het hier wel mogelijk om alle equipment in een prijs per maand te stoppen (HPEFS opereert sinds kort als captive en wil het liefst alleen nog maar HP producten financieren).

Daarnaast is er een zeer professionele afdeling Lifecycle Management waardoor iedere partner aan zijn klanten de inruil van de oude hardware kan aanbieden, uiteraard met gecertificeerde verwijdering van gegevens.

Uiteraard ben ik ook voor Byndle elke maand op pad.

Wilt U een keer een afspraak maken? Neem gerust contact met me op, hopelijk tot snel!